Verleid op Moon Island

Banks, Maya – Verleid op Moon Island

Rafael de Luca is een ervaren projectontwikkelaar die, juist hersteld van een zwaar ongeval, de draad weer probeert op te pikken. Helemaal in orde is hij nog niet, hij kampt nog met geheugenverlies over de periode juist voor zijn ongeluk. Omdat hij bepalend is voor enkele belangrijke investeerders waken zijn vrienden en compagnons Devon Carter, Ryan Bearsdley en Cameron Hollingswoth ervoor dat dit niet naar buiten wordt gebracht. Na een belangrijke bespreking wordt Rafael opgewacht en aangesproken door een vrouw Bryony Morgan. Verleid op Moon Island
Zijn beleefde “Sorry, hebben we elkaar niet eerder ontmoet?” wordt gehonoreerd met een klap in zijn gezicht en het gesiste ‘Klootzak!”
Voor Bryony stort de wereld in, verliefd en zwanger. Rafael blijft achter als één groot vraagteken. Wat is hier in vredesnaam aan de hand?

“Verleid op Moon Island” is het eerste deel van een serie van vier boeken. Achtereenvolgend kunnen we ook de liefdesperikelen van de vrienden van Rafael de Luca lezen, in “Liefde en leugens”, “Hartstocht inbegrepen” en “Door verlangen veroverd”.
Alle verhalen volgen het thema “zwanger zonder relatie”, maar zijn steeds verschillend van invalshoek en opbouw. Qua diepte en verhaallijn moeten er niet te veel eisen aan worden gesteld, maar de boeken lezen vlot weg en zijn zeker onderhoudend. Dus ja, het zijn echte chicklit’s, waar veel lezers plezier aan gaan beleven.

Maya Banks wordt ook wel de koningin van de chicklit’s genoemd, maar daar wordt ze denk ik toch iets te kort mee gedaan. Ze heeft meer dan vijftig romans geschreven en in 2010 stond haar boek “No place to run” in de “The New York Times” bestseller list”, een niet te onderschatten prestatie.
Kortom: vakantie en geen zin in literatuur of listig gestelde plots? Lees Maya Banks!

Maya Banks

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Boeken, eBooks, Fiction, Recensies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.