Over ons

Het kopen of lenen van een (e)boek wordt steeds gewoner. U kunt (e)boeken on-line kopen of lezen vanuit uw openbare bibliotheek. Maar er is zoveel keuze op het internet, veel meer dan in een reguliere boekhandel en daar kun je al zo heerlijk veel uren doorbrengen…

Bij het aanschaffen van eBooks en boeken via het internet mis je als lezer de mogelijkheid om even door het boek te bladeren, de opzet te proeven, kortom aan het boek “te ruiken”. De redactie realiseert zich dat we dat gevoel nooit helemaal kunnen vervangen, maar we streven ernaar u daarvoor in de plaats een niet-commercieel kort verslag te laten lezen over het boek en zijn inhoud. U hebt daarbij de keuze uit een korte samenvatting van de inhoud van een (e)boek of een wat uitgebreidere recensie.

Het aardige van eBookOverleaf is dat u als lezer deze recensies ook zelf kunt schrijven en laten plaatsen. Toesturen gaat helaas niet meer per mail, we kregen te veel ‘reclame’ binnen. Stuur ons een kort briefje, dan nemen wij per mail contact met u op. Wees niet verlegen en stuur ons uw boekrecensies, we zien ze graag. Het geeft deze, niet commerciële, site breedte en variatie. De redactie ziet er uiteraard steeds op toe dat alles betamelijk blijft.

Kijkt u rustig rond, de verslagen zijn beslist niet commercieel beïnvloed.

Bedenk steeds: Gelukkig zijn de recensies op een boek of bundel altijd gekleurd door persoonlijke smaak en ervaring.

Namens de redactie,

Nobel