Inzenden

Dit is de kern van het eBookOverleaf-idee. Heeft u zelf een eBook of gewoon boek gelezen, schrijf dan een recensie voor EbookOverleaf. Wij staan altijd open voor nieuwe recensenten. Ook korte beschrijvingen stellen we zeer op prijs voor in de rubriek “Kort”.

Voorheen had eBookOverleaf een mailadres waarheen u direct uw recensies kon sturen, maar door de overweldigende hoeveelheid ‘Spam’ die wij ontvingen, zijn we over gegaan op een wat ouderwets alternatief. Om te plaatsen stuurt u  een kort briefje met uw mailadres naar ons correspondentieadres. Wij reageren door uw een mail te sturen met alle nodige informatie.

Zo werkt dit het beste:

Schrijf uw recensie gewoon in uw tekstverwerker. Sla het bestand op in een Word of één van de andere gangbare tekstverwerkers zoals OpenOffice, LibreOffice, Google Docs, LyX, Writer (WPS Office), e.d. Vergeet niet de titel van het boek, de naam van de schrijver en de uitgeverij te noemen. Sluit af met uw naam of alter ego. Voeg het bestand als bijlage bij uw mail en stuur het ons.

Een recensie schrijven lijkt misschien wat ‘eng’, maar dat is het niet. Onze redactie leest uw inzending, stelt die waar nodig wat bij en zorgt, indien nodig, voor een in onberispelijk Nederlands geplaatsen recensie én uw gegevens zijn veilig bij ons!

Aarzel niet langer, wordt ook regulier recensent bij onze onafhankelijke site. We kijken uit naar uw eerste recessie.