Ik Snap You Not

Ruiters, Els – Ik Snap You Not

Veronique onderbrak mijn gedachten: ‘Waarom ga je niet even heen en weer? Onderteken dat document en daarna kom je alsnog naar Cannes.’

Esther Williams heeft haar vakantieplannen al gemaakt. Samen met haar vriendinnen gaat ze drie weken naar Zuid-Frankrijk. Heerlijk flaneren over de boulevards, beroemdheden spotten en zich vergapen aan de rijkdom van de Cote d’Azur. En wat te denken van drie weken zon?
Maar de werkelijkheid is anders. Als gevolg van een sterfgeval in de familie wordt Esther halsoverkop gedwongen haar vliegticket om te zetten en in plaats van in het zonnige, mondaine Cannes belandt ze na een lange reis moederziel alleen in een kil, Schots gehucht. Kan het erger? Wat doet ze in dit land waar de mensen links rijden en de stekkers niet in het stopcontact passen?
Maar dan ontdekt ze dat Schotland meer te bieden heeft dan ze ooit had durven denken. Veel meer…

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Fiction, Kort

Reacties zijn gesloten.