24 uur

Iles, Greg – 24 uur

Will Jennings is een jonge arts met een bloeiende praktijk. Hij is dol op zijn beeldschone vrouw Karen en hun vijfjarige dochtertje Abby. 

Will en zijn familie hebben de aandacht getrokken van een geniale en zeer gevaarlijke psychopaat; John Hickey. John heeft de perfecte kidnapmethode uitgevonden. Ieder jaar ontvoert hij een kind en binnen 24 uur weet hij de familie zo te terroriseren, dat ze het losgeld betalen en niet met de politie durven te praten. Een man die de grootste angst van elk gezin uitbuit: de ontvoering van een kind. Maar deze keer heeft hij buiten de karakters van Will, Karen en hun (diabetische) dochter Abby gerekend. Will, Karen en Abby vechten terug, maar ze hebben maar 24 uur …

http://www.gregiles.com.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Boeken, eBooks, Kort, Thrillers

Reacties zijn gesloten.