Prooi

Mollema, Elisabeth –  Prooi

Prooi is een uitermate spannende literaire thriller die menigeen slapeloze nachten zal bezorgen. Elisabeth Mollema levert met haar overtuigende eerste thriller een belangrijke bijdrage aan het gestaag groeiende Nederlandse thrillerfirmament. 

Angela Altman is een alleenstaande moeder met twee kinderen. Na een nare scheiding probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen. Als zij op een dag met haar hond een strandwandeling maakt, ontmoet ze een leuk jong stel met wie het meteen klikt. De vriendschap met Erik en Martha wordt steeds intenser, en de drie zien elkaar steeds vaker. Langzamerhand nemen haar nieuwe vrienden haar leven echter over. Maar als Angela dat doorkrijgt is het te laat.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Boeken, eBooks, Kort, Literatuur, Thrillers

Reacties zijn gesloten.