Abba van Binnenuit

Fältskog, Agnetha – Abba van Binnenuit 

Agnetha Fältskog, zangeres van de wereldberoemde popgroep ABBA, behoort ongewtijfeld tot de grote vocalisten van onze tijd. Hoewel zij zowel voor als na de ABBA-periode ook bewezen heeft een groot solo-zangeres te zijn, hebben haar jaren met ABBA volgens haar eigen woorden een onuitwisbare stempel op haar gedrukt. “Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan ABBA denk of ervan droom,” zei ze in 2004 in een interview op de Zweedse televisie.

In de tweede helft van de jaren tachtig – toen de (voornamelijk negatieve) publiciteit in de roddelpers haar teveel werd – viel zij stil. Agnetha Fältskog liet niets meer van zich horen: geen optredens meer, geen platen en geen interviews. Een stilte die bijna tien jaar duurde.
In dit boek doorbreekt Agnetha haar stilzwijgen en vertelt zij de Zweedse journaliste Brita Åhman openhartig over haar leven en werk .

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Boeken, eBooks, Kort, Non-fiction

Reacties zijn gesloten.