Gebroken geluk

Hawach, Melissa – Gebroken geluk

Melissa Hawach groeide op in Canada en vertrok na haar studie om op wereldreis te gaan. In Australie ontmoette ze Joe met wie ze trouwt en samenwerkt in het restaurant van haar schoonvader. In 2003 verhuisden ze naar Canada met hun dochters Hannah en Cedar.

In 2006 worden de vijf jaar oude Hannah en haar twee jaar jongere zusje Cedar door hun Libanees-Australische vader ontvoerd. Hij neemt de meisjes mee naar het door oorlog geteisterde Libanon. Hun Canadese moeder, Melissa Hawach, zoekt koortsachtig naar een manier om haar kinderen thuis te krijgen. Als alle reguliere instanties falen, weigert Melissa zich bij de situatie neer te leggen. Ze besluit zelf naar Libanon te gaan om de kinderen bij hun vader weg te halen. Maar hoe haal je ongemerkt twee kleine meisjes weg uit het Midden Oosten? Wanneer ze hulp aangeboden krijgt van een groep huursoldaten gloort er hoop. Maar wat zal de prijs zijn van Melissa’s wanhopige daad in een vijandig land? Gebroken geluk is het aangrijpende waargebeurde verhaal van een moeder die voor een keuze komt te staan die geen enkele ouder zou moeten maken.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Boeken, eBooks, Kort, Non-fiction

Reacties zijn gesloten.