Over ons

Het kopen of lenen van een (e)boek wordt steeds gewoner. U kunt (e)boeken on-line kopen of lezen vanuit uw openbare bibliotheek. Maar er is zoveel keuze op het internet, veel meer dan in een reguliere boekhandel en daar kun je al zo heerlijk veel uren doorbrengen…

Bij het aanschaffen van eBooks en boeken via het internet mis je als lezer de mogelijkheid om even door het boek te bladeren, de opzet te proeven, kortom aan het boek “te ruiken”. De redactie realiseert zich dat we dat gevoel nooit helemaal kunnen vervangen, maar we streven ernaar u daarvoor in de plaats een niet-commercieel kort verslag te laten lezen over het boek en zijn inhoud. U hebt daarbij de keuze uit een korte samenvatting van de inhoud van een (e)boek of een wat uitgebreidere recensie.

Het aardige van eBookOverleaf is dat u als lezer deze verslagen zelf kunt schrijven en samenstellen. De redactie ziet er uiteraard op toe dat alles betamelijk blijft, maar u mag ook gewoon reageren op een ingestuurde recensie. Dit komt allemaal ten goede aan de objectiviteit van onze site.

Kijkt u rustig rond, de verslagen zijn beslist niet commercieel beïnvloed.

Bedenk steeds: gelukkig is ook de reactie op een vertelling of verhaal gekleurd door persoonlijke smaak en ervaring.

Namens de redactie,

Nobel