Opzeggen en wegwezen

Overduin, Carla – Opzeggen en wegwezen 

Een carrièrevrouw die wil ontsnappen aan stress, een advocate die in een midlifecrisis verzeild dreigt te raken en mensen die nu al weten dat ze niet tot hun 65ste willen werken. Voor deze mensen en heel veel anderen is het boek “Opzeggen en wegwezen” uitermate geschikt.

Iedereen droomt van iets anders: een wereldreis, wonen in het buitenland of gewoon een jaar niets doen. In “Opzeggen en wegwezen” leest u ervaringen van mensen die de grote stap maakten, zoals een horecaondernemer die op Gran Canaria een duikschool begon, een reclameadviseur die in Andalusië een hotel opende en een echtpaar dat 16 jaar met hun kinderen de wereld rond zeilde. Daarnaast bevat het boek veel praktische tips over verzekeringen, geld sparen en beleggen en commentaar van een arts over hoe (on)gezond werken is.
Opzeggen en wegwezen is hét naslagwerk voor iedereen die een paar maanden, een paar jaar of nog iets langer iets anders wil dan werken, werken en nog eens werken…

Geef een reactie

Filed under Boeken, eBooks, Kort, Non-fiction

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.